Ο Τρελός Στο Δάσος

Καλησπέρα! Εγώ θα ήθελα να σας διηγηθώ μια ιστορία, που άκουσα στην Γερμανία! Ένα βράδυ μια μητέρα με το παιδί της, είχαν πάει επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι! Στον δρόμο για τον γυρισμό, αναγκάστηκαν να πάρουν το δρόμο μέσα από ένα δάσος, για πιο γρήγορα! Στην διαδρομή η μητέρα βρήκε στον δρόμο ένα τεράστιο κλαδί να της κλείνει τον δρόμο! Κατέβηκε στα γρήγορα να το πετάξει στην άκρη, μιας και ήταν πολύ αργά την νύχτα και φοβόταν εκεί στην ερημιά μόνη της με το παιδί της!

Την ώρα που μπήκε στο αμάξι της και έβαζε μπροστά, κατάλαβε ότι κάποιος ήταν κρυμμένος στις σκιές από τα δέντρα και προχώραγε με γρήγορα βήματα προς το μέρος της! Τρομοκρατημένη πάτησε γκάζι στα γρήγορα και έφυγε! Λίγα μέτρα πιο κάτω και αφού πίστεψε ότι είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο, ένα αμάξι βρέθηκε να την ακολουθά ακριβώς λίγο πιο πίσω! Προσπαθούσε να κάνει όσο πιο γρήγορα μπορούσε, ώστε να προλάβει να φτάσει σπίτι της, το οποίο ήταν πέντε λεπτά απόσταση ακόμα!

Αφού τέλος κατάφερε να φτάσει έξω από το παρκινγκ του σπιτιού της, πρόσεξε ότι ο άγνωστος την είχε ακολουθήσει μέχρι το σπίτι της και προσπαθούσε να της πει κάτι! Τρομοκρατημένη η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει έως ότου άκουσε τις φωνές ο άντρας της και βγήκε έξω να δει τι γίνετε! Μόλις ο άγνωστος είδε τον άντρα της, προσπάθησε να του πει τι έκανε εκεί τέτοια ώρα!

Ο άγνωστος κύριος τελικά την ακολούθησε γιατί την ώρα που η γυναίκα ήταν στο σημείο με το κλαδί και έβαζε μπρος το αμάξι της, ένας άντρας με μαχαίρι και σχοινί πλησίαζε προς το μέρος της και ο άγνωστος κύριος απλά προσπαθούσε να την προστατέψει και για αυτό την ακολούθησε έως το σπίτι της για βεβαιωθεί ότι θα έφτανε σώα και αβλαβής αυτή και το παιδί της!

Δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια αλλά εγώ αυτή την ιστορία την διάβασα σε Γερμανική εφημερίδα! Ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου!

2 thoughts on “Ο Τρελός Στο Δάσος

Leave a comment