Διαβάστε Εδώ

  • Όσοι έχετε ιστορίες μπορείτε να μου τις στέλνετε στο legendsofthenight@hotmail.com για να τις δημοσιεύω. Παρακαλώ όμως να είναι καλογραμμένες, στα Ελληνικά,  κλπ, σαν Έκθεση.Παρακαλώ να έχουν και έναν τίτλο , καθώς επίσης και σε ποια κατηγορία θέλετε να την βάζω. Αν δεν μου λέτε θα επιλέγω μόνος μου τα δύο παραπάνω. Όταν μου στέλνετε μια ιστορία θα σας ενημερώνω πριν την βάλω στο blog, οπότε να ελέγχετε το email σας.
  • Αν έχετε δικιά σας σελίδα ή blog και θέλετε “αλληλοδιαφήμιση” , τοποθετήστε το link μου στην σελίδα σας σε κάποιο εμφανές σημείο, και ενημερώστε με στο email legendsofthenight@hotmail.com ώστε να τοποθετήσω και εγώ το δικό σας link στο δικό μου blog.
  • Κάθε εβδομάδα οι Ιστορίες ανανεώνονται!
  • Παράπονα, σχόλια ή ότι άλλο θέλετε επικοινωνήστε  μαζί μου στο email μου legendsofthenight@hotmail.com

*Ενημέρωση 7/12/2012

  • Προστέθηκαν οι σελίδες Προτεινόμενα, Παράξενα Πλάσματα και Περίεργα όπου μπορείτε να βρείτε σελίδες με αντίστοιχο περιεχόμενο για τους λάτρεις του τρόμου καθώς και φρικιαστικά βίντεο με φαντάσματα και άλλα από το YouTube. 

*Ενημέρωση 12/1/2013

  • Προστέθηκε η σελίδα Κατάλογος Ιστοριών, για να μπορείτε να βρίσκετε ακόμα πιο εύκολα τις αγαπημένες σας Τρομακτικές Ιστορίες!

*Ενημέρωση 14/1/2013

  • Προστέθηκε η σελίδα Εμπειρίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες της σελίδας μας να μοιράζονται απόψεις, γνώμες και εμπειρίες τους, με τους υπόλοιπους χρήστες!

*Ενημέρωση 27/1/2013

  • Αποφασίστηκε σε κάθε καινούργια Ιστορία που θα ανεβαίνει στο Site να προσθέτεται ένα Rating Box για να βοηθάει τους επισκέπτες να βρίσκουν γρήγορα τις καλύτερες και ανατριχιαστικότερες Ιστορίες, μετά την δικιά σας ψήφο!

*Για ότι καινούργιο θα γίνεται ενημέρωση σε αυτή τη γωνιά του blog.


*Όποιος θέλει να έχει γρήγορα τις Τρομακτικές Ιστορίες στο κινητό του, μπορεί να σκανάρει με το κατάλληλο πρόγραμμα τον παρακάτω QrCode..*

qrcode (1)
Speak & Deliver graveyard-001

2 thoughts on “Διαβάστε Εδώ

  1. Λοιπόν αυτη η ιστορία μου συνέβη 4-3 χρόνια πριν αλλα ηταν μια πολλή τρομακτική εμπειρία.Καθε βραδυ έβλεπα ενα άντρα με μαύρο κουστούμι να έρχεται απο τον διάδρομο (το δωμάτιο μου ειναι στο τέλος αριστερά του διαδρόμου) να έρχεται και να κάθεται πάνω απο το κεφάλι μου να με κοιτάει.Αυτο γινόταν για 4-5 μήνες όταν ο μπαμπάς την κολλυτης μου γύρισε απο το άγιο όρος μου έφερε ενα κομποσκοίνι και ετσι το φόρεσα.Εκεινο το βραδυ όταν ξυπνήσα για να τον δω πάλι αντί να ηταν η πόρτα ανοιχτή ηταν κλειστή και αυτός βαρούσε την πόρτα με όλη την δύναμη αλλα δεν έπεφτε!Απο τοτε δεν τον ξαναείδα.

  2. Γεια σας..εχω ζησει πολλα τρομακτικα πραγματα που τα φοβαμαι παραμα παρα πολυ..θα σας πω μια που εγινε περιση το καλοκαιρι..ηταν καπου στις 11:00 το βραδυ και μολις που ειχαμε ξαπλωση στα κρεβατια μας οι γονεις μου εβλεπαν τηλεωραση και εγω επαιζα στο κινητο..ξαφνηκα ακουγετε ενα σηρσημο απο το σαλονι σαν να σηρθηκε το τραπεζι του σαλονιου μας εγω οταν το ακουσα με επιασε η καρδια μου και εκανα αμεσως την προσευχη μου..ο μπαμπας φωναζει μια και λεει ζωη;;τι ηταν αυτο;; και του ειπα με απολητη ψυχραιμια χωρις να εχει γινει κατι γτ οταν ακουσα τον θορυβο χεστηκα πανω μου και οταν πηγε ο μπαμπας μεσα να δει τι εγινε ηταν ολα στην θεση τους..παιδια δεν ξρ πραγματικα τι συμβαινει..και κατι αλλο οι γονεις μου ειχαν παει στο χωριο και ημουν στο σπιτι της αδερφης μ και ηρθα στο σπιτι οπου μενουμε για να παρω τα βιβλια για να διαβασω..παω εγω ανοιγω την πορτα με το που μπαινω στο σπιτι ακουγα λες και καποιος ηταν στο σπιτι και μιλουσε..τα εκανα πανω μου απο τον φοβο μου(μεταφορικα)οταν μπηκα μεσα και σταματησαν να ακουγονται φωνες και παω στο δωματιο στο μεταξυ ενιωθα την καρδια μου να σφηγκετε και δεν αντεξα αλλο σηκωθηκα και εφυγα τρεχοντας..

Leave a comment