Διαβάστε Εδώ

  • Όσοι έχετε ιστορίες μπορείτε να μου τις στέλνετε στο legendsofthenight@hotmail.com για να τις δημοσιεύω. Παρακαλώ όμως να είναι καλογραμμένες, στα Ελληνικά,  κλπ, σαν Έκθεση.Παρακαλώ να έχουν και έναν τίτλο , καθώς επίσης και σε ποια κατηγορία θέλετε να την βάζω. Αν δεν μου λέτε θα επιλέγω μόνος μου τα δύο παραπάνω. Όταν μου στέλνετε μια ιστορία θα σας ενημερώνω πριν την βάλω στο blog, οπότε να ελέγχετε το email σας.
  • Αν έχετε δικιά σας σελίδα ή blog και θέλετε “αλληλοδιαφήμιση” , τοποθετήστε το link μου στην σελίδα σας σε κάποιο εμφανές σημείο, και ενημερώστε με στο email legendsofthenight@hotmail.com ώστε να τοποθετήσω και εγώ το δικό σας link στο δικό μου blog.
  • Κάθε εβδομάδα οι Ιστορίες ανανεώνονται!
  • Παράπονα, σχόλια ή ότι άλλο θέλετε επικοινωνήστε  μαζί μου στο email μου legendsofthenight@hotmail.com

*Ενημέρωση 7/12/2012

  • Προστέθηκαν οι σελίδες Προτεινόμενα, Παράξενα Πλάσματα και Περίεργα όπου μπορείτε να βρείτε σελίδες με αντίστοιχο περιεχόμενο για τους λάτρεις του τρόμου καθώς και φρικιαστικά βίντεο με φαντάσματα και άλλα από το YouTube. 

*Ενημέρωση 12/1/2013

  • Προστέθηκε η σελίδα Κατάλογος Ιστοριών, για να μπορείτε να βρίσκετε ακόμα πιο εύκολα τις αγαπημένες σας Τρομακτικές Ιστορίες!

*Ενημέρωση 14/1/2013

  • Προστέθηκε η σελίδα Εμπειρίες, επιτρέποντας στους επισκέπτες της σελίδας μας να μοιράζονται απόψεις, γνώμες και εμπειρίες τους, με τους υπόλοιπους χρήστες!

*Ενημέρωση 27/1/2013

  • Αποφασίστηκε σε κάθε καινούργια Ιστορία που θα ανεβαίνει στο Site να προσθέτεται ένα Rating Box για να βοηθάει τους επισκέπτες να βρίσκουν γρήγορα τις καλύτερες και ανατριχιαστικότερες Ιστορίες, μετά την δικιά σας ψήφο!

*Για ότι καινούργιο θα γίνεται ενημέρωση σε αυτή τη γωνιά του blog.


*Όποιος θέλει να έχει γρήγορα τις Τρομακτικές Ιστορίες στο κινητό του, μπορεί να σκανάρει με το κατάλληλο πρόγραμμα τον παρακάτω QrCode..*

qrcode (1)
Speak & Deliver graveyard-001

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s