Το Κορίτσι Και ο Σκύλος

Ήταν μια κοπελίτσα και οι γονείς της δουλέυαν συνέχεια. Έτσι εμενε συχνά μόνη της σπίτι. Οι γονείς της, ανυσηχούσαν για την υγεία της και αποφάσισαν να πανε σε ενα ψυχολόγο για να μην εχει καποιο προβλημα που μενει μόνη. Ο Ψυχολόγος συστήνει στην οικογένεια να πάρουν ενα σκυλάκι, ετσι ώστε οταν λείπουν η μικρή να νιώθει μια παρουσία δίπλα της. Έτσι και εγινε.
Κάθε βραδυ πρίν κοιμηθεί το σκυλάκι ερχόταν στο κρεβάτι της, αυτη αφηνε το χέρι κατω και της το έγλυφε , ενιωθε ετσι ασφάλεια.

Μία μέρα, κλασσικά πήγε στο κρεβάτι, αφησε το χέρι απο κάτω και ενιωσε το σκυλάκι να την γλύφει, ομως υπήρχε ενας εκνευριστικός θόρυβος, σαν μια βρύση να στάζει. τακ τακ τακ κλπ. Πηγαίνει στην κουζίνα, κοιτάζει την βρύση και εδειχνε μια χαρα. Γυρίζει παλι στο κρεβάτι, το σκυλάκι γλυφει κλπ, ο θόρυβος ομως δεν σταματησε. Πηγαίνει στο μπάνιο, κοιτάζει την βρύση του νεροχύτη και ηταν κλειστή, ο θόρυβος όμως ακουγόταν πίσω απο την κουρτίνα του μπάνιου. Ανοίγει την κουρτίνα και βλέπει το σκυλάκι καρφωμένο στον τοίχο να στάζει το άιμα του και να γράφει με το αίμα του στο τοίχο :
“ΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟ ΧΕΡΙ???”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s