ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΟΡΓΟΝΑ!!! ANIMAL PLANET(VIDEO)

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια τηλεθεατών το αφιέρωμα του διεθνούς, επιστημονικού και έγκυρου καναλιού «Animal Planet» στη γοργόνα! Το κανάλι που εκπέμπει στη χώρα μας από τη συνδρομητική τηλεόραση, προέβαλε την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 ένα «αποκλειστικό» βίντεο το οποίο απεικονίζει έναν νεαρό, σε μια παραλία στην πόλη Kiryat Yam του Ισραήλ, κοντά στη Χάϊφα, να «ανακαλύπτει» στα παραθαλάσσια βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα!

Στο εν λόγω βίντεο που προβλήθηκε στο prime time διεθνώς από το κανάλι, το πλάσμα, με ουρά ψαριού, σώμα και κεφάλι ανθρώπου, εξαφανίζεται στο νερό αμέσως μόλις αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη παρουσία, αφήνοντας άναυδους φυσικά τον νεαρό και τον φίλο του που τραβούσε το βίντεο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το λήμμα mermaid (γοργόνα) στα αγγλικά παρουσίασε στο google αύξηση κατά 90% μετά την προβολή του «ντοκουμέντου»!

Δείτε το βίντεο: http://animal.discovery.com/tv-shows/mermaids/videos/mermaid-sighting-in-kiryat-yam.htm#mkcpgn=snag1

One thought on “ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΟΡΓΟΝΑ!!! ANIMAL PLANET(VIDEO)

  1. εχω μελετησει πολυ τις γοργονες και ολα τα αλλα περειεργα πλασματα των θαλασσων,εχω ασχοληθει πολυ,πιστεψτε με οι γοργονες υπαρχουν ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ψαξτε το στο internet. επισης [γιατι εχω ασχοληθει και ξερω] στο you tube και γενικα στο internet το 70% των βιντεο και των φωτογραφιων με γοργονες,τελχινες και πλασματα του ειδους ειναι μονταζ,ομως πολλα ειναι αληθινα.Αυτο ειναι το σπαστικο,οτι με τα μονταζ και τις υπερβολες που δειχνουν μας κανουν δισπιστους!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s